Na Designbloku se každoročně představí to nejlepší ze světa designu a nám je ctí, že jsme toho součástí.

Všichni vystavovatelé musí projít před komisí designérů, která účast schvaluje, aby byla udržena nejvyšší úroveň instalací a exponátů. Víme, že před třemi lety by naše okna ani žádná jiná na Designbloku neměla co dělat. Za tu dobu jsme urazili dlouhou cestu a posunuli kulturu oken o pár úrovní výše. Účast na Designbloku po boku ikon designu je pro nás tu největší odměnou za naši práci.


Představíme kompletní kolekci oken RAND 2.0 včetně nových vychytávek a upgradů …. neopomíjená nemůže zůstat ani samotná expozice, kterou navrhl, stejně jako některá okna z kolekce RAND 2.0, architekt Zdeněk Fránek. Máte se na co těšit ...

designblok 22. - 27. 10. 2015

fotky z designbloku ZDE

další novinky

12/11/2015

získali jsme ocenění WebTop100

Byli jsme ocenění v soutěži WebTop100, která každoročně oceňuje kvalitu a profesionalitu webů a marketingových projektů českých firem.

22/10/2015

MA NA DESIGNBLOKU 2015

Dvojice objektů „MA“ představuje jednak kontrast historické a soudobé architektury, ale i jejich možné souznění. Ukazuje, že nové progresivní metody stavění, pokud nejsou banální, mohou legálně koexistovat s historií ověřenými stavebními postupy.

25/6/2015

napsali o RAND 2.0

Designová okna RAND 2.0 se objevila v předních českých médiích o architektuře a designu: ERA21, archiweb.cz, DesignMagazin.cz, ARCHITEKT, EARCH.cz a v dalších ...