27. – 31. 10. 2016
výstaviště Holešovice

www.designblok.cz

Designblok, Prague Design and Fashion Week je největší výběrová přehlídka designu a módy ve střední Evropě. Designblok tradičně uvádí tvorbu designérů a výrobců z celé Evropy, představuje novinky prestižních značek i prototypy mladých designérů a designérských studií. Pražského týdne designu se každoročně účastní přes 200 vystavovatelů v hlavním prostoru Designbloku, který tvoří Superstudio, Openstudio a Art House. Kromě centrálního prostoru se během Designbloku otevírá celá řada galerií, showroomů a pop-up shopů po celé Praze, které připravují speciální program pro návštěvníky. Designblok každoročně přiláká více než 50 000 návštěvníků všech věkových skupin z České republiky i zahraničí.

další novinky

25/10/2017

designblok 2017 a okno Iris Ray

Na designbloku 2017 jsme ukázali okno Iris Ray. Iridescentní a ručně broušené tabulové sklo vsazené do frézovaného smrkového rámu.

31/8/2017

okno Idontsee s plným křídlem

Již nějaký čas vyráběné okno s křídlem z plného panelu, které je oboustranně slícované, je nyní oficiálně zařazeno do naší nabídky a dostalo název Idontsee.

27/7/2017

"jiná okna" v dolcevita 6/2017

Časopis s podtitulem Průvodce pro váš sladký život, je primárně zaměřen na design, módu, cestování, architekturu, technologické novinky, umění a různé společenské události.